top of page
  • lotteadriaans

Aan de kust, de Zeeuwse kust

Bijgewerkt op: 24 dec. 2020

Zo dat was met het mini tripje wel. Na maanden van onrust, quarantaine, en bizarre situaties vonden wij het tijd voor een tripje weg. Want even een paar daagjes niets, daar waren wij wel aan toe. Vrijdagochtend vertrokken we op tijd naar het mooie Zeeland.

We besloten om te overnachten in Goes in Hotel Katoen. Wat een toffe plek en hartstikke kindvriendelijk. Kinderstoelen in overvloed, kindermenu aanwezig en genoeg speelgoed, kleurplaten om de kids te vermaken. Aanrader vonden wij meteen.

Na een super lekkere lunch (want eten maken kunnen ze daar ook fantastisch) mochten wij ons reuze domein betreden. Jeetje wat een kamer en ruimte. Dat is toch wel heerlijk met twee kids.

We besluiten om de middag naar Hof Poppendamme te gaan zodat de kids lekker kunnen spelen terwijl wij in de zon genieten van de kids. Twee vliegen in een klap zou ik zeggen. Ideale plek voor kids en ouders. En meer dan genoeg ruimte voor iedereen.

Na een paar uurtjes spelen vinden we het wel gezellig om nog naar Middelburg te rijden om daar de stad te ontdekken. Vooral alle kleine steegjes ontdekken vinden we het leukste om te doen. Middelburg is een gezellige bourgondische stad met veel terrassen en gezellige pleintjes. Ook hebben ze hier super leuke winkeltjes om lekker rond te neuzen.

We eten bij een klein Italiaans tentje met heerlijke pasta en pizza's.
Hiep Hiep Hoera, papa Ties is jarig. Hidde en ik hebben het mooiste cadeau uitgezocht, al vinden we zelf. Als je nog even verder leest kun je ook meegenieten van het mooie cadeau.

We ontbijten uitgebreid bij ons hotel. Mmmmmmmm ontbijtjes maken kunnen ze als de beste, de keuze is reuze en allemaal super lekker.

Daarna tuffen we een rondje door de provincie Zeeland om zo al het moois te ontdekken. En er is genoeg moois. Zeeën van ruimte en geen mens op het strand te verkennen. We besluiten om richting Domburg te rijden om daar op het strand een hapje te eten. Strandtent de stenen toko. Heerlijk plekje met uitzicht op het strand.
Einde middag gaan we terug naar ons mooie Goes om dat nog eens goed te verkennen en natuurlijk een taartje te eten omdat papa Ties jarig is. Goes is ook een erg fijne plek en vooral als het zo'n lekker weer is als wij nu hebben.

De volgende ochtend checken we helaas alweer uit maar besloten om naar het strand te rijden om daar nog even lekker uit te waaien. En te spelen met het cadeautje van papa Ties.
Als laatste nog een stop in het vestigingstasje Veere en dan weer richting het Brabantse land.#zeeland#katoengoes#hofpoppendamme#stenentoko#domburg#badpaviljoen#fijneplekjes


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page