top of page
  • lotteadriaans

Wie zijn wij?

Allereerst welkom op ons blog. Wat leuk om je hier te vinden.

Eerste keer bloggen is altijd spannend, vinden wij.

Wij zijn de familie Klievink ofwel, Ties, Lotte, Hidde en Pien. En we nemen jullie de komende jaren mee in onze avonturen.

Waarom? Omdat we het sowieso leuk vinden om een soort van naslagwerk te maken van al onze reizen en we dit eigenlijk al jaren doen, maar nu wat officiëlere via een eigen website.

We nemen jullie graag mee op onze reizen de komende jaren en natuurlijk op onze droomreis in 2026 (hierover volgende keer meer).


Ties, opperhoofd van de familie, eigenaar van Moonshot Financial Planning en Moonshot Masterclass, mister positivo himself en financiële vrijheidsstrijder. En dat laatste gaat ervoor zorgen dat wij in 2026 een jaar op reis kunnen zonder ons zorgen te maken hoe of wat.


Ties heeft een fijne, vrije jeugd gehad waarin alles kon. Op jonge leeftijd wilde hij archeoloog worden en op zijn kamer had hij een mooi boek staan van Australië. Na zijn studie is hij gaan werken bij een grote bank keten. In deze periode heeft hij met Lotte samen letterlijk alle continenten ter wereld gezien.


Lotte, creatief duizendpoot, eigenares van Lotte Dans, graag onder de mensen en snel verveelt als het leven normaal is.

Ook Lotte heeft een superfijne jeugd gehad. Ze riep op school altijd later word ik beroemd. Dat is enigszins uitgekomen want in Ravenstein kent bijna iedereen haar en haar dansschool.

Reizen is onze grootste passie en we zijn altijd bezig met het volgende reisje/uitje. En dat slaat een beetje door in onze kinderen.


Hidde, het gezelschapsdier, onwijs veel fantasie, een gruwelijke wijsneus maar bovenal een nieuwsgierig kereltje. Vind het heerlijk om door onze reisalbums te bladeren of onze films te bekijken. National Geographic is zijn tweede favo zender, op disney + na dan. Hidde is met ons al op veel plekken geweest en we verwonderen ons erover dat hij nog zoveel weet van onze reisjes.



En dan de jongste telg van de familie, onze Pien. Een dame met een eigen willetje, de grootste boekenwurm die ik ken, geen zitvlees (net als haar ouders) en het allerliefste buiten. Pien is helaas niet op veel plekken geweest omdat we vanwege Corona 3 reizen hebben moeten annuleren maar zodra we weer los mogen :-P zullen we een grote inhaalslag doen.


We hopen dat jullie het leuk vinden om ons te volgen.


Tot snel,


Liefs


The monkeys

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page